Waardeloos

Waardeloos

Sinds 2021 last van vocht en stank. Na veel gezeur en gedram van mijn kant. Een bedrijf geweest die 2 week lang metingen in mijn huis heeft gedaan. Uitslag hoog vochtgehalte en vorming schimmels. Alles ver boven het gemiddelde. En schadelijk voor gezondheid. Oplossing, ik moet maar meer ventileren. Opgelost! Volgens Actium.
Van mijn kant steeds bellen, mailen, naar kantoor. Steeds de persoon die er over gaat, is helaas niet in huis. U word terug gebeld. Er staan denk ik al 500 terugbel verzoeken. We zijn ziek, verkouden, hoofdpijn, hoesten. En toen mijn kinderen ook nog eens longontsteking hadden. Was het voor mij klaar.
Bij een regenbui liep het water mijn huis in . Dikke druppen op het plafond. Woonkamer een plas water. Dus zijn we zelf maar op zoek gegaan. Blijkt het dak, achter de schotten op mijn dochter haar slaapkamer lek te zijn. Achter de schotten vol water en schimmel. Nu wel actie ondernomen door Actium. Plastic op het dak. De verrotte planken vernieuwd, dakpannen er weer op, wat pur her en der en het is weer opgelapt.

Zo gaat Actium dus met hun klanten om.
Schade in huis, vloer stuk, meubels schimmel, gordijnen schimmel. Geef maar op aan de verzekering. Verzekering zegt, dit is een langdurig probleem, en niet plots ontstaan. Ga maar naar het Actium .
Meneer Diederik Hardonk van Actium loopt er de kantjes vanaf. Laat je hem de lekkage zien, durft hij nog vol te houden dat ik meer moet ventileren. Ik heb dag en nacht alles losstaan!

Sterke punten
De dames en heren die de telefoon aannemen.

Zwakke punten
Afspraken nakomen.

Bezoek Actium Reviews over Actium

1 reactie

Proberen hoofd koel te houden. Huurcommissie benaderen en als dat niet helpt rechtshulp.
Huurkorting en /of reperaties en eventueel verhuiskosten afdwingen. Succes.

Bezoek Actium Reviews over Actium

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Actium
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden