Reviews van deze auteur (111867)

Teleurstellend

Review over Portaal

Mijn ervaring met portaal is helaas erg teleurstellend. Als huurder voel ik me vaak meer een nummer dan een gewaardeerde bewoner. De persoonlijke benadering ontbreekt, en de communicatie verloopt zeer stroef.

Reparatieverzoeken en Onderhoud
Een van de grootste problemen is de afhandeling van reparatieverzoeken. Ondanks dat sommige problemen dringend zijn, duurt het vaak maanden voordat er iets wordt ondernomen. In een aantal gevallen is er zelfs helemaal niet gereageerd, ook niet na herhaaldelijk bellen of het sturen van meerdere brieven. Dit is frustrerend en maakt het wonen hier onnodig moeilijk.

Zuinige aanpak
De woningcorporatie lijkt extreem voorzichtig met het uitvoeren van reparaties. Het voelt vaak alsof ze liever kosten besparen dan dat ze zorgen voor goed onderhoud van de woningen. Dit heeft geleid tot ongemakken die makkelijk vermeden hadden kunnen worden met sneller en efficiënter onderhoud.

Conclusie
Het gebrek aan adequate communicatie en de zuinige houding ten opzichte van onderhoud maken dat ik deze woningcorporatie niet zou aanbevelen. Er is duidelijk ruimte voor verbetering op het gebied van klantenservice en woningonderhoud.

reacties: